Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
07 okt
10 tips om ongedierte te bestrijden

Tien tips om ongedierte te bestrijden

Ongedierte kan voor behoorlijk wat overlast zorgen, zowel in als rondom uw woning. Om de overlast van het ongedierte te beperken, is het noodzakelijk het ongedierte te bestrijden. Ongediertebestrijding kan echter op veel verschillende manieren. De meeste mensen weten echter niet welke manier zijn toe kunnen passen. Onze ongediertebestrijder uit Eindhoven geeft u hieronder bruikbare tips voor het bestrijden van tien soorten ongedierte. 

1. Wespen

Overlast van wespen is behoorlijk irritant. De beestjes zoemen constant rond uw hoofd en daarnaast kunt u gestoken worden. Wespen zijn te bestrijden met behulp van vergif. Daarnaast kunt u een beginnend wespennest bestrijden met behulp van kokend water. Wilt u het nest verwijderen? Schakel dan onze ongediertebestrijder uit Eindhoven in.

 

 

2. Mollen

Mollen kunnen uw hele tuin omploegen. Dit ongedierte is onder meer te bestrijden met verschillende planten die een sterke geur hebben. Hierdoor blijven mollen weg uit uw tuin. Wilt u de mollen vangen? Maak dan gebruik van speciale mollenklemmen.

 

 

3. Muizen en ratten

De meeste mensen hebben een hekel aan muizen en ratten omdat het vieze beesten zijn. Dit is echter niet het enige. Zij kunnen namelijk ook behoorlijk wat schade aanrichten wanneer u niet ingrijpt. Muizen en ratten zijn te bestrijden met behulp van vergif en vallen. Wilt u de beesten dier- of milieuvriendelijk bestrijden? Neem dan contact op met onze ongediertebestrijder uit Eindhoven.


4. Huisstofmijt

Dit ongedierte zorgt bij veel mensen voor een allergische reactie. Het bestrijden van huisstofmijt is bijzonder lastig, omdat het kleine beestjes zijn. Huisstofmijt bevindt zich voornamelijk in een stoffige omgeving met een hoge luchtvochtigheid. De beestjes zijn te bestrijden door uw woning schoon te houden en de luchtvochtigheid te verlagen tot onder de vijftig procent.  


5. Zilvervisjes en papiervisjes

Zilvervisjes en papiervisjes zijn bijzonder klein en daardoor lastig met het blote oog waarneembaar. Veel mensen halen deze twee soorten ongedierte door elkaar, waardoor zij niet altijd goed bestreden worden. Wilt u zeker weten met welke soort u te maken heeft en de juiste bestrijding toepassen? Schakel dan onze ongediertebestrijder uit Eindhoven in.


6. Bijen

Bijen zijn over het algemeen niet direct gevaarlijk. Sterker nog: de beestjes zijn zelfs goed voor de natuur. Wanneer er echter een nest in uw woning zit, is bestrijding aan te raden. Bijen kunnen agressief worden bij bestrijding, waardoor u dit beter over kunt laten aan een professionele bestrijder.


7. Houtworm en boktor

Het is lastig te bepalen of u te maken heeft met houtworm of boktor. Heeft u een vermoeden en wilt u dit zeker weten? Schakel dan onze ongediertebestrijder uit Eindhoven in. Zelf houtworm of boktor bestrijden is niet aan te raden, omdat het ongedierte op deze manier vaak niet volledig uitgeroeid wordt. Dit is wel het geval wanneer u een professionele bestrijder inschakelt.

 

8. Bedwantsen

De bedwants leeft doorgaans in bed en is voornamelijk ’s nachts actief. Zij prikken door de huid van mensen en zuigen bloed op. Dit kan resulteren in een geïrriteerde huid. Veel mensen bestrijden dit ongedierte door alle beddengoed in de was te gooien. Dit is echter geen goede manier. Bedwants bestrijdt u alleen effectief met behulp van een professionele ongediertebestrijder.


9. Spinnen

De meeste mensen bestrijden spinnen door ze dood te slaan. Dit is een effectieve manier, maar meestal keert dit ongedierte snel weer terug in uw woning. Spinnen kunt u goed bestrijden met behulp van vergif. Onze ongediertebestrijder in Eindhoven kan de spinnen echter ook zonder vergif bestrijden.


10. Vliegen

Ze doen misschien geen vlieg kwaad, maar irritant zijn vliegen wel. U kunt ze doden met een vliegenmepper, maar ook met behulp van een spuitbus met pesticiden. Tevens kunt u een kleeflint kopen. Hier blijven de vliegen aan vastplakken, waardoor zij uiteindelijk sterven.

 

 

2 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.