Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
07 feb
Voordelen van Horizontale Jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn tijdloos en modern, maar ook mooi om te zien. Ze zijn de ideale oplossing voor alle soorten ramen. Naast dat ze heel praktisch in gebruik zijn, creëren ze ook sfeer door de mogelijkheid privacy met lichtinval te combineren.

Voordelen van jaloezieën

In deze blog leest u wat de voordelen zijn van jaloezieën. Zo zijn ze robuust, uniek, prachtig om te zien en kunnen ze op maat gemaakt worden.

Geen last van de zon

Een groot voordeel van horizontale jaloezieën is dat er gespeeld kan worden met de lichtinval. Als de zon in de ruimte schijnt kunt u de lamellen namelijk kantelen. Hierdoor storen de zonnestralen niet meer. Toch blijft er wel sfeervol licht aanwezig. Door de lamellen naar boven te richten weerkaatst het licht via het plafond, waardoor er toch licht in de kamer komt. Hierdoor heeft u geen last van de zon, maar is er wel licht in de kamer. Door de jaloezieën helemaal dicht te doen krijgt u tevens een optimaal gevoel van privacy.

Verschillende modellen

Jaloezieën zijn te verkrijgen in drie verschillende breedtes. Namelijk 16 mm, 25 mm en 50 mm, afhankelijk van de maatvoering. Dit garandeert een optimale oplossing voor elke behoefte, of dit nu kleine systemen of grote systemen zijn. Daarnaast kunt u ook kiezen tussen houten of aluminium  varianten. Jaloezieën zijn tevens verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor strakke witte varianten voor een vergaderruimte, of een sfeervolle kleur in de kamer waar uw personeel pauzeert. Jaloezieën zijn gemakkelijk te plaatsen en eenvoudig te bedienen.

Onderhoud

Jaloezieën zijn makkelijk te onderhouden en goed schoon te houden. Met een stofdoek of plumeau heeft u de lamellen zo weer stofvrij gemaakt.

Isolatie

Aluminium jaloezieën hebben warmtewerende eigenschappen. Ze hebben zelfs de beste warmtewerende eigenschappen van alle soorten binnenzonwering. Dit is fijn als de zon op het raam staat. Ze werken daarnaast ook als goede isolatie als het buiten wat kouder is.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.