Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
22 jun
Geef jezelf of iemand anders een bijzonder cadeau: een monitorbeugel

Heel wat mensen hebben tegenwoordig een kantoorruimte thuis. Je spendeert heel wat uren voor je scherm, je kinderen maken er hun huiswerk of je hebt gewoon de luxe om van thuis uit te werken om files te vermijden. Er zijn voldoende redenen om je kantoorruimte gezellig en comfortabel in te richten. Gun jezelf eens een extraatje of geef iemand een nuttig geschenk voor zijn of haar thuiskantoor. Een degelijke beugel voor je computerscherm bezorgt je (letterlijk) heel wat kopzorgen. Wij vonden een paar leuke ideeën bij monitorbeugelexpert.nl. Laat je inspireren en kies een nuttig en praktisch cadeau.

Welke monitorbeugel kies je voor wie?

Als je voor de aankoop van een monitorbeugel staat, bedenk dat wie het zal gebruiken en in welke omstandigheden. Zo heeft het label Newstar talloze beugels voor diverse toepassingen. Kies bijvoorbeeld een monitorbeugel 1 scherm of een monitorbeugel 2 schermen, of zelfs meerdere schermen. Bekijk goed de bevestiging: staande op de tafel, aangehecht aan de tafel of vastgeschroefd in de muur. En bekijk de mogelijkheden om de schermen in de hoogte, de afstand tot je hoofd en de kantelhoek aan te passen. Dit is heel nuttig als meerdere personen gebruik maken van de schermen. En zo zijn er nog wel meerdere criteria waar je moet op letten als je een monitorbeugel aankoopt.

Stel een pakket samen

Misschien kun je samen met andere familieleden of vrienden een pakket samenstellen en één groot cadeau geven? Zoek samen leuke spullen die te maken hebben met ergonomie en gezondheid op kantoor. Is dat geen goed idee? Denk bijvoorbeeld aan een laptophouder-beugel of tablethouder-beugel. Of wat denk je van een verstelbare houder voor je drinkbeker? Zo hoef je niet altijd ver te reiken wanneer je wilt drinken. Of denk aan een stappenteller of sporthorloge. Er bestaan ook leuke apps die jou ertoe aanzetten te bewegen. Of kies een comfortabel voetenbankje.

Mens sana in corpore sano

Ofwel: een gezonde geest in een gezond lichaam. Mensen die vaak achter hun scherm zitten, vergeten soms te bewegen of zelfs gezond te leven. Help ze een handje door ze een gezond cadeau te geven. Wedden dat ze deze tools gaan koesteren en ze vaak gaan gebruiken? Het komt de gezondheid zeker ten goede. Het resultaat is een gezonde geest en een blije mens. Daarvoor doe je het toch?

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.