Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
04 sep
Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer?

"Ben je ook op zoek naar een nieuwe badkamer?" Je kunt de nieuwe badkamer natuurlijk precies zo inrichten zoals je zelf wilt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeur en smaak. Dit kun je prima meenemen in je nieuwe badkamer. Let goed op dat je het zelf mooi vindt en het niet doet omdat het modern is. Jij moet er zelf in leven dus richt het in zoals je zelf het mooiste vindt. Jij weet zelf het beste wat je smaak is. Kijk goed rond en koop dat wat je mooi vindt. Laat je niet te veel misleiden door wat de trend is om dit moment. Het gaat er echt om dat je er zelf goed in kan leven!

"Tip 1: Kijk eerst eens rustig rond wat er zoal te koop aangeboden wordt" Het aanbod is echt enorm op badkamergebied. Je hoeft dus niet voor de eerste de beste aanbieding te kiezen. Meteen eerst de ruimte op en kijk dan wat je met de ruimte kan. Maak verschillende plannen en kies uiteindelijk voor het beste plan. Zorg voor een badkamer die veilig en comfortabel is. Wees altijd voorberied op ongelukking in de badkamer. Voorkom dit door een veilig ontwerp!

"Tip 2: Zorg voor de juiste belichting!" Belichting in de badkamer is ontzettend belangrijk. Je moet niet te veel en niet te weinig licht hebben. Kies voor de juiste spotjes die goed bij je badkamer passen. Iedereen kan slagen in het vinden van de beste spotjes wanneer men de verschillende modellen goed met elkaar vergelijkt. Kies voor één van de drie verlichtingstypes: algemeen, accent of taakverlichting. Dit combineren is meestal geen goed idee omdat dit niet goed is voor de lichtinval.

"Tip 3: Wil je de badkamer gaan schilderen?" Let dan goed op de volgende dingen... Schilderwerk in de badkamer is een klus waarbij je extra voorzichtig te werk moet gaan. Gebruik altijd de juiste verf. Omdat de badkamer een vochtige locatie moet je verf goed bestand zijn tegen condens en water. Je wilt immers geen loskomende verf of schimmelproblemen. Breng bij voorkeur eerst een waterdichte primer aan. Wist je dat er ook speciale verf is voor het verven van de muren in de badkamer?

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.