Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
24 okt
LED werklampen verlichting

Op internet worden LED werklampen in grote getalen, soorten en maten aangeboden. Met het reusachtige aanbod is het maar de vraag welke werklamp het meest geschikt is voor bijvoorbeeld jouw trekker, vrachtwagen, aanhanger of auto. Vanzelfsprekend is het van belang dat de verlichting de juiste hoeveelheid licht afgeeft, deze een lange levensduur heeft en de prijs scherp is. In dit blog gaan we in op de functionaliteit en voordelen van LED werklampen, de beschikbare soorten en op welke aandachtspunten je moet letten bij aanschaf.

 

Voordelen LED werklampen

Door de LED-technologie zijn werklampen ontzettend zuinig qua energieverbruik en de lichtbron uiterst effectief. Het licht straalt namelijk een natuurlijk en oogvriendelijk licht uit. We zetten de belangrijkste voordelen van de LED werklamp voor je op een rijtje:

  • 30x langer mee dan halogeen werklampen;
  • Uiterst summier stroomverbruik;
  • Beschikbaar in elk voltage;
  • Langdurig gebruikersplezier.

 

LED werklamp varianten

De LED werklampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Voor elk doel heb je een geschikte lichtbron. Grote oppervlaktes verlicht je bijvoorbeeld met een breedstraler. Wil je over een lange afstand krachtige verlichting hebben dan kies je juist voor een verstraler. Daarnaast heb je onder meer de keuze om naast de standaard werklampen te kiezen voor inbouw LED werklampen of oplaadbare LED werklampen. Door de variatie aan mogelijkheden is er voor ieder voertuig een werklampen(set) te vinden die past bij jouw smaak.

 

Aandachtspunten aanschaf LED werklampen

Waar moet je op letten bij de aanschaf van LED werklampen? Allereerst is het aan te raden om te allen tijde te kiezen voor kwaliteit. De professionele en Wesem LED werklampen zijn van de beste in hun soort. Deze verlichting wordt enkel aangeboden door een selectie van dealers. Deze partijen hebben niet alleen de beste verlichting, ook ben je gegarandeerd van een gedegen advies. Bij werkenbijlicht.nl ben je op het juiste adres voor al jouw wensen met betrekking tot LED werklampen. Met een gemiddelde klantbeoordeling van 8.9 weten deze lichtexperts als geen ander te adviseren welke type werklamp past bij jouw voertuig en wensen tegen scherpe prijzen.

Ontdek het aanbod van LED werklampen bij werkenbijlicht.nl of neem een kijkje in de volledige Wesem catalogus.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.