Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
26 okt
De meest passende giveaways voor bouw- en klusbedrijven

Bouwvakkers en klusjesmannen maken vaak lange dagen, spannen zich fysiek enorm in en leveren mooie tastbare resultaten. Die verdienen dus wel eens een cadeautje. Zo’n cadeautje kun je als werkgever bedrukt met eigen logo geven. Waarom zou je dat doen? Voor je eigen bekendheid! Je logo wordt keer op keer door meerdere mensen gezien wanneer je werknemers ermee rondlopen. Daarnaast krijgen je medewerkers een gevoel van trots bij je bedrijf.

Extraatjes

Maar wát laat je bedrukken? Iets wat ze gebruiken in hun werk of hobby’s, zodat het niet achterin de kast belandt. Een paraplu bedrukken bijvoorbeeld, dat is waarschijnlijk niet zo’n handig idee voor deze mensen. Dat is een item dat mensen vaak in de auto laten liggen “voor het geval dat”. Jouw bedrukte paraplu zal dan dus niet veel gezien worden. Maar wat wél? Er is genoeg waar bouwvakkers en klusjesmannen blij mee zijn, waar ze écht iets aan hebben. Allereerst extraatjes bij hun werkkleding. Laat bijvoorbeeld petten bedrukken. Die worden vooral in het zomerseizoen veel gebruikt tegen verbranding in het gezicht of gewoon tegen het zonlicht. Bedrijfskleding is een must en geen cadeau, maar petten kunnen als extraatje dienen.

Safety first!

Altijd staat veiligheid voorop. Zeker in deze sector is dat een cruciaal onderwerp. Hesjes zijn net als kleding een must in veel gevallen, maar je kunt ze ook giveaways geven die ze nog eens op die veiligheid attenderen. Bijvoorbeeld reflecterende rugzakjes met goodies erin zoals lampjes, reflectoren en gereedschappen. Eventueel met een boodschap die de veiligheid in de spotlights zet. Over lampjes gesproken, die kunnen voor de veiligheid dienen, maar ze kunnen ook puur praktisch zijn. Dan moet je zaklampjes hebben. Zeker in het winterseizoen, wanneer het ’s ochtends nog lang donker is en het ’s middags al vroeg donker wordt. In het donker werken, daar kom je toch niet onderuit. Dat zal elke bouwvakker beamen. Dan is het fijn om een handig lampje bij de hand te hebben.

Gereedschap natuurlijk

Een uitblinker onder de gereedschappen blijkt de Screwmagnet. Een ijzersterke magneet die je aan de broekriem kunt vastmaken, waar je al het kleinere gereedschap aan kunt hangen. Spijkers, schroefjes maar ook een hamer. Deze magneet kan vaak tot 11 kilo aan gereedschap hebben. Een Screwmagnet heeft een plat oppervlak, zodat die makkelijk te bedrukken is. Zo’n klusmagneet kan een giveaway zijn, maar is in de inkoop wel iets prijziger dan bijvoorbeeld stanleymesjes. Deze mesjes, samen met rolmaten en waterpassen, zijn de populairste weggevers in deze branche. Maar ook multitools worden veel gebruikt. Maar dan ben je toch niet origineel, als iedereen dat al gebruikt? Kies je je eigen kleur en laat je je eigen bedrukking erop zetten, dan heb je een compleet eigen, origineel product.

Voor in de auto

Je kunt immers wel met allerlei hippe, originele producten aankomen, maar de genoemde gereedschappen zijn producten die ze écht kunnen gebruiken en die ze écht waarderen. Als aanvulling op die producten, zijn accessoires voor in de auto ook nog een handige giveaway. Jouw mensen leggen vast en zeker een hoop kilometers af in de werkbus. Dan maak je ze met auto adapters, ijskrabbers of bijvoorbeeld een bandenprofielmeter hoe dan ook blij. Ga vanuit je eigen ervaring na wat ze nodig hebben of gewoon goed kunnen gebruiken. Denk vanuit hun positie en er is genoeg te vinden waar jij je merk bekend mee maakt én waar je waardering mee krijgt!

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.