Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
25 jan
Natuma zonnepanelen

Natuma levert duurzame producten van de beste kwaliteit met een breed aanbod. Voor zonnepanelen, u bent bij ons aan het juiste adres. 

Een zonne-installatie voorziet u van duurzame energie. Fossiele brandstoffen raken op en vervuilen de aarde. Met een zonne-installatie wekt u zelf stroom op en vermindert u de belasting van het milieu. Met de juiste expertise kunnen zonnepanelen dé oplossing zijn voor een grote besparing op uw energiekosten.

Onze soorten zonnepanelen

Vindt u het aanzicht van de zonnepanelen belangrijk? Hoeveel panelen kunt u kwijt? Welke situatie past? De zonnepanelen hebben in iedergeval hetzelfde doel: het omzetten van zonlicht naar energie. Welke zonnepanelen geschikt zijn verschilt per situatie. Er zijn blauwe polykristallijne en zwarte monokristallijne zonnepanelen. Op dit moment leveren wij twee soorten zwarte monokristallijne panelen. De normale panelen met enkelglas en een verstevigd zonnepaneel met dubbelglas. Het voordeel van het dubbeleglas is dat deze zonnepanelen een stuk langer mee gaan. We geven hierop ook een langere garantie.

De verschillende zonnepanelen hebben andere eigenschappen. De opbrengst van het paneel hangt grotendeels af van het vermogen (Wp). Het is daarbij belangrijk dat het zonnepaneel zo min mogelijk rendement verliest naarmate het ouder wordt. De panelen die Natuma levert zijn van de beste kwaliteit en zullen zo lang mogelijk het beste resultaat opleveren.

Wij helpen u graag met de mogelijkheden en het maken van de beste keuzes in uw specifieke situatie.

Wil je zelf het rendament berekenen? 

Rendament zonnepanelen berekenen

 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.