Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
10 apr
Philips HUE badkamer spots, slim, veilig en sfeervol

Sfeervolle verlichting in de badkamer, het blijft een vraag waar niet altijd een passend antwoord op gevonden wordt. Soms vind je heel mooie sfeerverlichting, maar is ze helaas niet geschikt voor vochtige kamers zoals de badkamer. De Philips HUE badkamer spots zijn dé oplossing voor de hedendaagse badkamer. Ze hebben een moderne uitstraling, ze zijn veilig en ze zorgen gegarandeerd voor sfeerverlichting.

IP waarde 65 voor de badkamer

Het is heel belangrijk om in je badkamer veilige verlichting te hebben. Het gezegde dat water en elektriciteit niet samengaan, speelt hier een zeer grote rol. De veiligheidsnorm van verlichting voor de badkamer wordt in IP waarde uitgedrukt. IP21 betekent drupwaterdicht, bestand tegen kleine spatjes dus. IP65 betekent dat de lamp beschermd is tegen waterstralen. IP67 lampen zijn stofdicht en zijn bestand tegen 30 minuten onderdompeling. Deze zijn perfect voor in de douche. IP68 lampen zijn stofdicht en kunnen permanent onder water gebruikt worden, in zwembaden of vijvers bijvoorbeeld. Voor een sfeervolle verlichting in je badkamer zit je dus goed met IP65 spots.

Kies voor sfeervol licht

Je badkamer is een plek waar je dagdagelijks vertoeft. Of het nu voor een snel kattewasje of een langdurig zalig bad is, je komt er elke dag. Sfeer is dan ook belangrijk. De Philips HUE badkamer spots brengen sfeervol licht. Je kiest zelf de lichtkleur: van fel wit tot warm wit-geel licht. De armaturen zijn hedendaags en in verschillende kleuren te verkrijgen: chroom, satijn-nikkel wit en zwart. Voor spots is een zwarte kleur bijna niet te vinden, maar Ledinbouwspotsleds heeft ze dus wel degelijk. Door de juiste kleur te kiezen creëer je de perfecte sfeer. De strakke uitstraling van de spotjes geven extra cachet aan je badkamer.

Slim licht

Philips zou Philips niet zijn als ze niet meegingen met de tijd. Je kunt de spotjes met je smartphone bedienen. Je kunt ze dimmen of je kunt de kleur veranderen. Philips garandeert tot wel 16 miljoen verschillende kleuren! Je kunt de Philips HUE badkamer spots zelfs op je Spotify account aansluiten en van je badkamer een heuse disco maken. Hopelijk is je smartphone voldoende waterdicht om van onder je douche je kleureneffecten te regelen!

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.