Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
19 jun
Frisse lucht in elk hoekje of gaatje!

We hebben er afgelopen maanden nog maar enkel over kunnen dromen. Wat waren wij met zijn allen de kou, regen en wind beu. Maar het is nu echt zo ver! De vogeltjes zijn gaan fluiten, de blaadjes aan de bomen zijn weer groen en de zonnebrillen mogen de kast weer uit. Kortom, de zon schijnt en hiermee stijgt de temperatuur behoorlijk snel. Dat is natuurlijk allemaal heel lekker en fijn, voornamelijk als je op je ligbedje, met een cocktail in de hand aan het strand ligt, maar wanneer je thuis moet werken, zoals velen van ons is dit natuurlijk wat minder. Want hoe ga je het nu koel houden?

Tips

Hier zijn wat enkele tips om het binnen koel te houden. Allereerst is het verstandig om ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat alles in huis wagenwijd open te gooien. Hierdoor waait het lekker door en koelt de temperatuur in huis af. Vervolgens is het van belang alles potdicht te houden. De rolluiken naar beneden, gordijnen dicht, de deuren dicht. Probeer ook de deur niet te vaak open en dicht te doen, want zo laat je de warmte naar binnen. Dit wil je natuurlijk niet. Een andere tip is de aanschaf van een ventilator. Hierdoor creëer je een lekker windje wat kan helpen om je af te laten koelen.

Nadelen

Nu zijn deze tips wel allemaal leuk en aardig, maar door alles wagenwijd open te zetten, laat je zo ook allemaal ongewenste gasten binnen. Denk aan muggen, vliegen, etc. Door alles dicht te houden, zit je dus ook in het donker. Je hebt natuurlijk wel licht nodig om je werk uit te kunnen voeren, dus de lampen gaan aan. Dit resulteert weer in een hogere energierekening. En de laatste tip, een ventilator, dat is allemaal wel leuk aan aardig, maar wanneer het warm is betekent dit dat er een wind wordt gecreëerd met warme lucht. Kortom, de tips kunnen helpen, maar het heeft zo zijn nadelen.

Mobiele Airco

Iets wat geen nadelen heeft is de mobiele airco. Met behulp van deze airco kun je elke gewenste ruimte voorzien van koude lucht. Doordat deze airco namelijk mobiel is, kun je hem overal naartoe rijden waar je hem nodig hebt. Bovendien hoef je geen duizenden euro's te investeren in een geheel airco systeem, maar ben je voor (een paar) honderd euro klaar. Kortom, creëer die heerlijke koele thuiswerkplek met jouw geheel eigen airco systeem! Weten wat de beste mobiele airco van dit moment is? Je vindt het op Aircowijs.nl.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.