Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
07 sep
Kleuren in de keuken

Keuken schilderen

Heeft u plannen om uw keuken opnieuw te schilderen of bent u aan het bouwen en maakt u uw eigen keuken? Kleuren spelen een heel belangrijke en essentiële rol. De keuken is een plek waar mensen vaak zo niet dagelijks komen. Sommige mensen zitten er soms een hele dag om papierwerk te doen of even tot rust te komen, maaltijden te bereiden, enzovoort ...

 

Welke kleuren kiest u best

De keuze van de kleuren in uw keuken zijn in de eerste plaats persoonlijk. Ten slotte is het uw keuken en bent u degene die er dagelijks moet komen. Om mensen die geen idee hebben van wat ze moeten doen toch enigszins op weg te helpen zijn hier enkele tips.

Een leuke tip is om combinaties te gebruiken van verschillende kleuren zoals groen en wit of verschillende grijs- en bruintinten. Voor mensen die graag één kleur willen gebruiken raad ik aan zeker de verschillende crèmekleuren en de rood- en oranje tinten te bekijken.

Voor wie een druk leven heeft en soms al eens iets durft te vergeten kan het ook leuk zijn om magneetverf te gebruiken. Met magneetverf maak je van je muur op slag een persoonlijk magnetisch bord waar je notes en aantekeningen kunt ophangen. Een andere tip is er één voor wie kinderen heeft. Kleine kinderen vinden het nogal leuk om te kleuren en te tekenen, daar waar het niet mag. Maak een stukje van de muur wit en zeg tegen je kinderen dat ze daarop mogen tekenen wat ze willen. Dat vinden ze reuze fijn. Als u om de zoveel weken dat stukje even kort opnieuw wit maakt zal u nergens anders nog tekeningen vinden, daar waar het niet hoort.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.