Handy-wijzer voor al je klussen

Blogs op het gebied van klussen aan huis
13 nov
PVC vloeren zijn erg in trek, en wel hierom

Ga je binnenkort verhuizen en moet je nog een nieuwe vloer kopen, of is jouw huidige vloer om wat voor reden aan vervanging toe? Door het grote aanbod vloeren kan een keuze maken best wel een flinke uitdaging zijn. Zo vind je een grote diversiteit aan tegels, houten vloerdelen, parketten en diverse tapijten. Een moderne PVC vloer is zeker een goede optie. Waarom dat zo is? Dat leggen we in dit artikel uit. Lees snel verder!

Wat maakt het zo onderscheidend?

Een van de populairste type vloeren van dit moment is toch wel de PVC-vloer. Je ziet het vaak in keukens, entrees en in andere kamers. Dit is niet verwonderlijk, want het scoort hoge ogen dankzij een aantal handige eigenschappen die het bezit. Het is gemakkelijk te leggen, robuust en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Omdat de zeer realistische look veel mensen aanspreekt, is de PVC-vloer niet meer alleen terug te vinden in de keuken, maar ook als bijvoorbeeld vloer in de woonkamer, gang en slaapkamers. 

Een duurzame keuze

Een groot voordeel van PVC-vloeren is dat water niet in dit materiaal kan dringen. Daarom kunnen PVC-tegels een goed én tegelijkertijd goedkoop alternatief zijn, als je de badkamer wilt inrichten met een nieuwe vloer. Ben je al een beetje benieuwd geworden? Een selectie van verschillende PVC-vloeren vind je bij pvcvloeren.nl. Ze zijn de goedkoopste van Nederland! En, heb je ergens anders toch een PVC-vloer goedkoper gezien? Zij betalen jou het verschil + 10% extra korting op je bestelling. Wel zo fijn!

De belangrijkste voordelen in een notendop

Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan hebben we hieronder nog de allerbelangrijkste voordelen van PVC-vloeren in vogelvlucht voor je opgesomd:

  • Zeer geschikt voor vochtige ruimtes
  • Heeft goede akoestische eigenschappen
  • Is zeer slijtvast
  • Snel en eenvoudig te leggen
  • Heeft een lage inbouwhoogte
  • Kan op vloerverwarming gelegd worden
  • Er is een breed scala aan vloerkeuzes, dus voor ieder wat wils
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.